Skønne opskrifter med Pukka

Lav skønne forfriskende is og drikke med Pukka

Find opskriften på din favorit bryg eller is.

Alle opskrifter og fotos er fra www.pukkaherbs.com


Blackcurrant Beauty ispinde

6-8 stk.
Forberedelse: 20 min. (fryses natten over)

  1. Bryg 4 poser af Pukka’s Blackcurrant Beauty te i 1 liter kogende vand.
  2. hvil te poserne i 15 min og lad teen køle til stuetemperatur.
  3. Når det er kølet, presses 2 lime i teen og røres grundigt. Hæld teen i forme.
  4. Tilføj bær og blomster i formen og lad fryse natten over.

En Supreme og sprudlende cocktail

15 glas
Forberedelse: 45 min

  1. Dæk teoserne med 750 ml kogende vand.
  2. Lad trække i 15 min. i en lukket beholder.
  3. Si teen og lad køle til stuetemperatur. Køl herefter i køleskabet 15 min.
  4. Gnub mintbladene i rørsukker (for at frigive olie) og put 1-2 blade i hvert glas.
  5. Fyld halvdelen af glasset med te, tilføj et shot rom og fyld op med Prosecco.

Kold Clean Matcha Green bryg

6 prs.
Forberedelse: 12 timer (trækkes natten over)

  1. Hæld kogende vand over teposerne og lad køle i 15 min. til stuetemperatur. Fjern herefter poserne.
  2. Lad trække natten over i køleskab
  3. Tilsæt isterninger, citronskiver og honning.

Blackcurrant Beauty sommer drik

4 prs.
Forberedelse: 20 min (køles herefter natten over)

  1. Hæld kogende vand over teposerne og lad teen køle i 15 min.
  2. Fjern teposerne og lad teen køle natten over i køleskabet.
  3. Hæld teen i en kande og tilføj kold tranebær juice og danskvand.
  4. Skær lime i tern og pres juicen ned i kanden og tilføj lime frugterne i kande bagefter.
  5. Tilføj solbar og rør rundt.
  6. Server med isterninger

Peppermint & Licorice ispinde

6-8 stk.
Forberedelse: 20 min. (fryses natten over)

  1. Varm mælken langsomt op i en gryde over svag varme (pas på det ikke brænder på).
  2. Når mælken er varm tages den fra og tilføjes 4 poser te.
  3. Lad det køle i 15 min., fjern poserne og laad det køle helt.
  4. Når det er helt koldt, røres rundt og hældes i forme.
  5. Frys natten over.

Topping

  1. Smelt chokolade i vandbad og hak nødderne fint.
  2. Tag isene ud af formen og læg dem dem på fadet.
  3. Hæld smeltet chokolade over og drys med nødder (gør det hurtigt inden chokoladen stivner).

Kold Mint Matcha Green bryg

4 prs.
Forberedelse: 12 tm (natten over)

  1. Hæld kogende vand over teposerne og lad teen køle i 15 min.
  2. Fjernteposerne og lad teen køle natten over.
  3. Drikkes med isterninger og mint blade.

Gurkemeje latte ispinde

6-8 stk.
Forberedelse: 20 min. (fryses natten over)

  1. Varm kokos mælken langsomt op over svag varme.
  2. Åben gurkemeje kapslerne og hæld pulveret ned i mælken. Pisk til det er blandet helt. (pas på med at få det på fingrer og tøj)
  3. Tag mælken fra varmen og si det.
  4. Tilføj honning mens vædsken stadig er varm (du kunne stoppe her og nyde det som varm drik).
  5. Lad mælken køle til stuetemperatur.
  6. Rør grundigt og hæld i forme. Frys natten over.

Clean ‘Green-a Colada’ ispinde

6-8 stk.
Forberedelse: 20 min. (fryses natten over)

  1. Hæld alle ingredienser (undtagen hindbær) i en blender og kør det til det er jævnt.
  2. Hæld i forme og frys i 15 min.
  3. Tag dem ud og fordel de mosede hindbær
  4. Læg tilbage i fryseren natten over.

Turmeric Gold lemonade

4 prs.
Forberedelse: 20 min. (fryses natten over)

  1. Hæld kogende vand over teposerne og lad det køle 15 min.
  2. Fjern teposerne og stil i køleskab natten over.
  3. Pres citroner og appelsiner og bland med te i en kande.
  4. Tilsæt sødemiddel og rør rundt.
  5. Pynt med skiver af citron og appelsin