HelseMIN livsstil – Stort vegansk tema

Vi er vilde med alt, der har med sund livsstil at gøre!

Glutenfri. Vegansk. Helt almindelig. Vegetarisk. Rawfood.

Vi er alle forskellige, og vi tror ikke på one-size-fits-all når det kommer til sundhed. En sund og naturlig livsstil er forskellig fra person til person.

Vi vil derfor ikke diktere hvad sund livsstil er, men forsøge at inspirere dig til en sundere hverdag. Det er nemlig det vi brænder for og er dygtige til!

I Helsemin-teamet, har vi alle forskellige tilgange til sundhed og forskellige måder, at både spise og leve på.

Det vil vi meget gerne dele med dig, så du kan finde den sunde inspiration der passer til  netop dig!

Vi præsenterer derfor HelseMIN Livsstil en serie af blogs hvor du får adgang til et univers af sunde tips, favorit helseprodukter og meget mere! Du kan hver anden uge møde en ny af vores søde kollegaer, som præsenterer deres livsstil for dig.

 

Mød Liv fra Helsemin, Kolding som lever vegansk

Hvordan vil du beskrive dig selv?

Jeg hedder Liv. Jeg omfavner alt dét, der får mig til at smile, grine og elske! Mine passioner er det der driver mig. Jeg elsker naturen, det grønne og lever helt vegansk. Det gør jeg både for dyrene, planeten og mig selv, fysisk og psykisk. Jeg elsker det!

Jeg er desuden lidt af en hestepige og er en tidligere meget engageret konkurrencerytter. Derudover er jeg vild med hot yoga, styrketræning og meditation. Jeg holder også meget af at rejse og så elsker jeg at være kreativ med alt fra at skrive, tegne, sy og spille klaver.

Vi har spurgt Liv om hendes veganske livsstil så du kan få et indblik i at leve vegansk og dermed forhåbentligt blive inspireret til at leve mere grønt og sundt!

Hvad får du til morgenmad?

Jeg hører til dem, der elsker at spise dessert til morgenmad. Oftest laver jeg en stor portion havregrød med plantedrik og planteprotein som base. Jeg topper det med et væld af lækkerier som fx en hjemmelavet nutella på dadler, peanutbutter, vand og kakaopulver, eller en cashewcreme og banan.

Til sidst drysser jeg gerne med nødder, kakaonibs, superfrugtpulver eller baobabfrugtpulver. Derudover drikker jeg masser af vand og får min veganske MultiBoost+ vitamin fra Novo Vita. Jeg ELSKER min morgenmad!

Hvilke kosttilskud sørger du altid for at få?

Jeg sørger altid for min multivitamin/mineral-kapsler, på den måde er jeg i hvert fald dækket ind med B12-vitamin. Jeg vil allerhelst spise mig til de næringsstoffer, som jeg behøver, hvorfor jeg lægger fokus på min kost – altså at jeg får nok og alsidigt mad. Selvom jeg spiser rigtig mange frø, kerner og nødder supplerer jeg med planteolie. Fedtsyrerne er så vigtige!

Hvilke skønhedsprodukter er dine favoritter lige nu?

Lige nu, er jeg virkelig glad for Sukin og deres skønne shampoo og balsam. Derudover bruger jeg Hurraw læbepomader som er veganske og økologiske.

Olierne i Hurraw er også koldpressede og nogen af dem endda wildcraftede – det er med til at gøre dem til min favorit! Til dagligt bruger jeg makeup fra Benecos. Deres makeup er økologisk og findes i de fineste farver!

Hvad har du altid i dit køleskab?

Jeg kan ikke leve uden hummus, bananer, dadler, æbler og avocado, så det er altid i mit køleskab.

Hvad er det bedste ved at leve VEGANSK?

At jo mere jeg spiser, jo bedre får jeg det!

Hvis du skulle et råd videre om at leve vegansk, hvad skal skulle det så være?

PRØV DET – det er så meget mere end en tør salat og en sulten mave.

Personligt brænder jeg for dyrene, planeten og min egen sundhed/velvære, og ved at leve vegansk, ved jeg, at jeg gør en kæmpe forskel for netop dette. Det er LIV!


Vi håber Livs veganske livsstil har inspireret dig og givet dig nogle gode tips, som du kan bruge i dit sunde liv!

Følg med de næste uger, hvor du blandt andet kan møde Francis, der lever vegetarisk og Laila som spiser glutenfrit.

 

Klik på det grønne F for at finde os på vores Facebook. Her deler vi sund inspiration og nyheder med dig.

Der vil du også få en reminder om hvornår næste HelseMIN Livsstil udkommer!