International veganerdag

Torsdag d. 1/11 er det international veganerdag, som på engelsk bliver kaldt for ” World Vegan Day”. Det bliver fejret verden over den 1. november, og har eksisteret siden 1994, hvor mærkedagen blev etableret i England af  “The Vegan Society”.

I den anledning giver vi dig her 10 gode veganske produkter, du kan blive inspireret af, til dig selv eller som en gave idé til en du holder af. Alle produkterne kan du finde på vores hjemmeside, og i butikkerne.

 

1. Chocolate chip & hazelnut cookies 

Økologiske og glutenfrie småkager med chokoladestykker & hasselnødder. De er perfekte til kaffen, eller som en lille snack.

Pris 39 kr.

 

2. Veg Omega 3 

100 % plantebaseret Omega-3 udvundet af havalger.
Oplagt valg til vegetarer, veganer og andre! VegOmega-3 er et af Nordens stærkeste Omega-3 algeolie produkter. EPA og DHA er ved et samlet dagligt indtag på 250 mg gavnligt for hjertet. Normal hjernefunktion og syn vedligeholdes ved et dagligt indtag på 250 mg DHA.

Pris 199 Kr.

 

3. Shampoo fra Dr. Konopka’s 

Den naturligt certificerede Volume hårplejeserie, indeholder Dr. Konopka’s specielle urteessens N28, der er BDIH Cosmos Natural Standard certificeret, samt økologisk salvie ekstrakt, der medvirker til at styrke, pleje og give håret mere fylde.

Pris 59 Kr.

 

4. Rawpowder kakaopulver 

Kakaopulveret er velegnet til bagning,  madlavning og kosttilskud. Kakaobønnerne er kerner fra “Theobroma cacao”, som er et lille grønt træ der vokser i tropisk klima. Kakaopulveret er rigt på antioxidanter, vitaminer og mineraler. Det 100% økologisk og  velegnet til vegetarer og veganere.

Pris 79 Kr.

 

5. I choc Classic 80g 

En lys ren ”mælke”-chokolade – uden brug af animalsk mælk. Sådan er denne veganske chokolade, iChoc Classic Vegan, hvor risdrik erstatter ko-mælk. Bourbon vanilje og et strejf af havsalt forfiner chokoladens smag i en grad, så selv ikke-veganere finder det svært at skelne veganer-chokoladen fra mælkechokolade Min. 37 % kakao.

Pris 22 Kr.

 

6. Novo Vita, Yoga Green Protein Neutral 

Nova Vita, Yoga Green Protetion Neutral er  100% plantebaseret og bidrager til at øge og vedligeholde muskelmassen. Få dit daglige proteinboost – helt naturligt! Yoga Green Protein Neutral indeholder ingen kunstige søde-, farve- eller smagsstoffer. Yoga Green Protein Neutral adskiller sig fra andre vegetabilske proteintilskud ved at være baseret på en unik blanding af protein fra ærter, boghvede, quinoa og græskarkerner. Denne sammensætning giver et meget højt protein indhold (ca 70%), har samtidig et lavt fedtindhold og har – i modsætning til mange andre vegetabilske proteintilskud – en mild neutral smag og en silkeblød konsistens. Ideel efter din yogatræning eller anden træning, eller som en del af din grød eller smoothie. Uden tilsat smag.

Pris 219 Kr.

 

7. Biorto Komplet B- 120 kapsler 

Med en kapsel om dagen fra Biorot komplet B, får du alle B-vitaminer i et tæt afstemt forhold. Kapslerne er 100% vegetabilske, uden hjælpe og tilsætningsstoffer.

Pris 169 Kr.

 

8. Nutana  – Cashew cream med paprika 

180 g Økologisk og vegansk cashew creme med paprika. Velsmagende crème der f.eks. kan bruges som alternativ til smøreost eller andet pålæg på brød.

Pris. 28 Kr.

 

9. MultiBoost+ 

MultiBoost+ er et bredt-dækkende vitamin-og mineraltilskud, der indeholder hele 30 vitaminer, mineraler, urter og andre næringsstoff­er i en velafbalanceret formular, der bidrager til immunsystemet (bl.a. C-vit. og zink), energistofskiftet (bl.a. vitamin B1, B3, B3-vit og cholin) og beskyttelsen mod oxidative skader (bl.a. vitamin E og selen). MultiBoost+ indeholder vegansk D3 og kan derfor trygt  indtages af veganere. MultiBoost+ indeholder intet andet end de aktive ingredienser.

Pris 369 kr.

 

10.  L-Glutamine  500 MG 

Solgar L-Glutamin indeholder 500 mg L-Glutamin i vegetabilske kapsler som er velegnet til veganere og vegetarer. tablet mellem hvert måltid.

Pris 515 Kr.