Naturlig Rengøring

NATURLIG FORÅRSRENGØRING

 

 

Den årlige forårsrengøring er lige om hjørnet, og måske har du udskudt den længe nok. Vi vil derfor, give dig de bedste tips og vores absolutte favorit produkter og remedier til naturlig forårsrengøring.

 

Naturlige Rengøringsmidler

Rengøringsmidler kan være skrappe for huden, men også for vandmiljøet som de udledes til. Derfor går vi ind for bionedbrydelige rengøringsmidler som virker og er skånsomme for dig og miljøet!  Vi guider dig til hvordan du skal gribe naturlig rengøring an!

Æblecidereddike og citron: virker begge desinficerende og kan også bruges som afkalker i både  bad og køkken. Du kan blande en del vand og en del eddike til en slags universalrengøring.

TIP: Du kan tilføje et par dråber æterisk olie til blandingen. Vi anbefaler især pebermynte, citron og tea tree.

Natron: Natron opløser fedt, og er god til overflader i køkkenet og kan også bruges som skrubbe middel. Rør natron op med lidt vand og brug på fx komfur eller snavsede fliser på badeværelset.

Til fedtede overflader kan du også lave et opkog af vaskenødder og bruge i stedet for sæbe.

 

 

 

Bionedbrydelige rengøringsprodukter

 

Sonett er pionerer indenfor miljøvenlige og økologisk vaske- og rengøringsmidler.

Sonett bruger udelukkende 100% økologiske eller biodynamiske olier og æteriske olier. Der tilsættes en balsamisk blanding af rav, guld, myrra, laurbær, olivenolie og rosenaske som resulterer i effektive og skånsomme midler.

Rengøringsmidlerne er veganske og er certificerede med Eco-Garantie og Vegan Society. Inspirationen for Sonett-produktsortimentet er omsorgen og ansvaret for vand som basis for alt liv.

Vask og rengøring på bæredygtig vis, i harmoni med naturen og specielt med vandet, er det du kan kende Sonetts produkter på.

 

 

Derudover råder vi dig til, at kigge efter svanemærkede eller naturlige produkter når du vælger rengøringsmidler. Hvis du ikke ønsker parfume i dine rengøringsmidler skal du gå efter Astma og Allergi-Mærket, Den Blå Krans.

 

IF YOU CARE

Til rengøringen er det også en god idé at bruge bæredygtige remedier som fx disse naturlige gummihandsker. If You Care handskerne er lavet i FSC® certificeret latex, dvs. naturgummi som kommer fra en ansvarligt forvaltet plantage. Desuden har dem der tapper gummiet modtaget en Fair Trade præmie!

 

 

Vi håber, at du med disse tips og favorit produkter kan få et skinnende hjem med god samvittighed!

Hvad er dit bedste tip til naturlig rengøring?

Klik på billederne for priser og yderligere produktinformation.

 

 

Få flere grønne tips, ved at klikke på det grønne f!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *