HelseMIN livsstil – Spis efter din Blodtype

 

Vi er i Helsemin-teamet vilde med alt, der har med sund livsstil at gøre!

 

Glutenfri. Vegansk. Helt almindelig. Vegetarisk. Rawfood. Vi er alle forskellige, og vi tror ikke på one-size-fits-all når det kommer til sundhed.

Vi præsenterer derfor ”HelseMIN livsstil” – en serie af blogs hvor du får adgang til et univers af sunde tips, favorit helseprodukter og meget mere! Du kan hver anden uge møde en ny af vores søde kollegaer, som præsenterer deres livsstil for dig.

 

Mød Nadia fra Helsemin, som spiser efter sin blodtype

 

Præsenter dig selv

 

Jeg hedder Nadia og jeg bor på Nørrebro med min kæreste og nyder livets mange sider og nuancer. Ture ud i det blå giver mig tid til ro og fordybelse og andre dage har jeg behov for mere energiske oplevelser i storbyens larm. Jeg bruger utroligt mange timer med ren hygge i familie/venners nærvær.

At spise efter min blodtype er noget jeg begyndte at interessere mig for, for mange år siden. Da der kom mere forskning på området besluttede jeg mig for at give en blodtypediæt et forsøg, det er nu 3-4 år siden. Jeg spiser cirka 80% af tiden efter min blodtype, så jeg er ikke fanatisk men når jeg holder mig til blodtypediæten føler jeg mig friskere og min energi er mere stabil.

Hvis du vil vide mere om blodtypediæt vil jeg anbefale dig at besøge www.dadamo.com, det er en side jeg bruger for at finde information.

 

Min blodtypediæt

 

Hvad får du til morgenmad?

For det meste en grøntsagssmoothie, med lakridsrod, spirulina og proteinpulver.

 

Hvilke kosttilskud sørger du altid for at få?

 

Multivitaminer, chrom, zink/selen.

Jeg supplerer med disse tilskud for at være sikker på, at få alle de vitaminer og mineraler min krop behøver. Chrom tager jeg for at holde et stabilt blodsukker! Zink og selen tager jeg for at give lidt ekstra til hud, hår og negle!

 

 

Hvilke skønhedsprodukter er dine favoritter lige nu?

 

Tea tree crème og Jane Iredale’s BB creme

BB cremen er simpelthen så lækker og plejer huden rigtigt godt. Cremen med Tea Tree er antiseptisk og virker rensende samtidig med at den plejer min hud. Den er skøn og let i konsistensen og god til både forår- og sommerperioden.

Dr. Organic - Tea Tree, Antiseptisk Cream Tea Tree Dr. Organic, 50 ml

 

Hvad står der i dit køleskab?

 

Ingefær koncentrat, Nordic Naturals fiskeolie, Q10, vand, smør, løg, gulerødder, squash, kylling, leverpostej og måske en øl 🙂

Omega-3, 473 ml, Nordic NaturalGinjer Forte Dråber, 20ml

Hvad er det bedste ved at leve efter din blodtype?

Jeg holder mig så vidt muligt til at spise efter min blodtype, da det giver mig langt mere energi og og færre dage med træthed, eksem og dårligt humør, end hvis jeg følger andre kostretninger eller slet ingen.

 

Hvis du skulle give et godt råd om sund livsstil?

Lev livet og skær ned på bekymringerne. Sørg for at være glad så ofte det er muligt! Det er sundhed for mig!

 

Vi håber Nadias fortællinger om sin blodtype venlige kost, har inspireret dig og givet dig nogle gode tips, som du kan bruge i dit eget sunde liv! Du finder priser og links til Nadias yndlingsprodukter, ved at klikke på billederne.

 

Følg med de næste uger, hvor du blandt andet kan møde Francis, der lever vegetarisk og Astrid som spiser helt almindeligt sundt.

 

 

Vi deler sund inspiration, nyheder og vores favorit tips på vores facebook side. Klik på det grønne F for at følge med!